HERCAI – Sezonul 1 Episodul 74 din 22 Iulie 2021

Ce vedem in serialul ”Hercai”: Singurele bucurii ale frumoasei Reyyan sunt surioara ei cea mică, Gul, pe care o iubește nespus de mult, și Albăstrel, singurul ei prieten … cabalin. Întâmplarea face că, într-una din diminețile în care afară din conac, împreună cu Albăstrel, pentru plimbarea lor obișnuită, Reyyan are un accident.

Nu ratati premiera serialului ”Hercai”, pe 10 februarie, de la 20:00, pe Kanal D

Cel care se face vinovat de teribilă întâmplare este Miran Aslanbey, un tânăr chipeș și ambițios care, deși acum face parte dintr-o familie înstărită, el ascunde o poveste de viață tulburătoare. Tânărul se îndrăgostește iremediabil de Reyyan și își dorește că frumoasă față să-i devină soție, însă acest lucru nu este agreat de bunicul Nasuh care nădăjduiește să o căsătorească, mai întâi, pe nepoata preferată, Yaren.
Cum Yaren este îndrăgostită de ani buni de Miran, aceasta așteaptă, cu sufletul la gură, ca tânărul chipeș să vină să o pețească. Nimeni nu știe, însă, că trecutul trist al lui Miran are legătură strânsă cu familia Șadoglu, iar tânărul plănuiește o răzbunare cruntă asupra acestora. În plus, în toată această poveste teribilă, frumoasa Reyyan va fi cea asupra căreia se vor abate o serie de alte mari dificultăți, cărora va trebui să le facă față, și să le învingă, pentru a-și schimbă destinul.

Nu pierdeți astăzi, de la ora 20:00, premiera serialului ”Hercai”, la Kanal D, o producție fascinantă, care va emoționa atât prin trăirile personajelor, care vor fi de o intensitate copleșitoare, dar și prin lupta continuă pentru dragoste, familie, pentru dreptul la o viață frumoasă.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of