EXATLON ROMANIA – Sezonul 2 Episodul 30 din 7 Octombrie 2018

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Exatlon Romania sezonul 2 episodul 1 din data de 7 octombrie 2018 HD.

“Exatlon”, reality-ul revolutionar, care a impus un nou trend in piata TV din Romania si a redeschis apetitul romanilor pentru competitie sportiva, revine in aceasta toamna la Kanal D si arunca in lupta nume grele ale sportului romanesc.

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele. EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Filmarile au loc in Republica Dominicana, unde concurentii trec printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Show-ul cuprinde un numar de concurenti, atât vedete, cât si oameni obisnuiti, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare preg?tirea fizica, viteza de reactie si rezistenta psihica. Va exista un singur mare câ?tig?tor, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmarile emisiunii au loc în Republica Dominicana.

Lista concurentilor la faimosi sunt: Silvia Stroescu, Mirel Dragan, Lili Sandu, What’s UP, Cristina Nedelcu, Yamato Zaharia, Ana Georgescu, Adrian Blidaru, Monica Rosu, Cristi Pulhac, iar la razboinci: Ciprian Silasi, Corina Petrut, Alin Andronic, Ana Maria Otvos, Doru Mesesan, Beatrice Olaru, Iulian Pitea, Ana Taran, Naomi Musca, Calin Novacescu.

„Exatlon Romania“ poate fi urmarit cinci zile pe saptamâna, de sâmbata pâna miercuri, de la ora 19:45 pe Kanal D iar in reluare doar aici pe TvPeNET.Org

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of