ALEASA REGELUI – Sezonul 1 Episodul 10 din 20 August 2018

Vezi aici mai jos pe site serialul “Aleasa Regelui” sezonul 1 episodul 10 din data de 20 august 2018 HD.

“Aleasa Regelui” descrie, pe langa evenimentele istorice ale acelor timpuri, o iubire intensa si extrem de controversata, ce a schimbat istoria Portugaliei, petrecuta intre o tanara saraca si foarte frumoasa, Paula, si Regele Ioan al V-lea.

Paula este obligata de tatal ei, Adrião, un aurar aflat in pragul falimentului, sa se calugareasca. Ajunsa la Manastire, Paula nu rezoneaza cu ideea de izolare, asa cum impune viata in lacasurile sfinte, insa realizeaza ca aceasta este singura ei sansa la o viata mai buna.

Pentru tanara si frumoasa Paula, viata de maicuta nu este deloc atractiva, asa ca tanara face tot posibilul pentru a-si schimba destinul. Arma cea mai eficace se dovedeste a fi frumusetea ei tulburatoare.

Atunci cand regele Ioan al V-lea (João V – n.r.) o intalneste pentru prima data pe Paula, o iubire arzatoare ii cuprinde inima.
Regina Portugaliei, Maria Ana, (interpretata de actrita Sandra Faleiro), obisnuita cu infidelitatile sotului, isi da seama ca, de data aceasta, lucrurile sunt diferite: regele pare indragostit iremediabil. Paula devine o adevarata amenintare pentru Regina si trebuie eliminata.

Ttitlu original: Madre Paula
Distributie: Paulo Pires, Joana Ribeiro, Sandra Faleiro
Anul: 2017
Genul: AP

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of