X-FACTOR – Sezonul 9 Episodul 2 din 18 Septembrie 2020

Vezi aici mai jos pe site emisiunea X-Factor sezonul 9 episodul 2 data de 18 septembrie 2020 HD.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor începe în această seara, in premiera 11 septembrie 2020 la Antena 1, de la 20:30, asftfel că marea premieră îi va trece pe membrii juriului, Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei prin toate emoțiile posibile.

De la admirașie, la dezaprobare, dar și de la dans până la lacrimi, cei patru jurați vor trece prin toate stările pentru ca apogeul să se atingă atunci când pe scena X Factor va urca și va cânta o tânără care și-a pierdut auzul în primul an de viață, din cauza unei erori medicale.

„Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”, le-a explicat tânăra celor patru jurați.
„Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”, a spus printre lacrimi Loredana Groza.

Astfel, sezonul X Factor cu numărul nouă va debuta în această seară, de la 20:30, la Antena 1 și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții le vor afla la momentul potrivit.
La 20 de ani distanță de la prima colaborare, Delia și Loredana se vor regăsi la pupitrul de jurat X Factor, în cel de-al nouălea sezon, care va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cele două jurate X Factor au amintiri comune care datează încă din anul 2000, adică încă de la începutul carierei Deliei.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 HQ

SERVER 2 HD

SERVER 3 HD

SERVER 4 HD

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of