X-FACTOR – Sezonul 10 Episodul 9 din 22 Octombrie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea X-Factor sezonul 10 episodul 9 data de 22 octombrie 2021 HD.

„XFactor”, show-ul de la Antena 1 ajuns la sezonul 10, începe în forță în septembrie. Cei patru jurați sunt pregătiți să deschidă un sezon de colecție. Pentru asta, Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei au pregătit o dublă premieră. Emoția este la înălțime în cel de-al zecelea sezon X Factor, care va avea o dublă premieră pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece. Emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

De zece ani, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, au străbătut țara în lung și în lat pentru a căuta factorul X și au reușit să găsească de fiecare dată acele prezențe care au făcut istorie.

În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Care sunt acestea și cum vor reacționa cei patru jurați, cei de acasă pot afla începând de luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. „X Factor”, sezonul 10, se vede în doză dublă de emoție.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1


SERVER 2

SERVER 3

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of