TE CUNOSC DE UNDEVA – Sezonul 14 Episodul 5 din 5 Octombrie 2019

„Te cunosc de undeva” vine cu sezonul 14 la Antena 1, din luna septembrie. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși va avea premiera sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20.00.
Numerele celor 12 artiști vor fi jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Noul sezon al emisiunii vine și cu noutăți. Concurenții vor fi împărțiți astfel: opt dintre ei vor cânta în duet, iar ceilalți patru vor evolua individual.
Cele patru perechi de artiști vor fi formate din Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade.

Ceilalți patru concurenți sunt Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad (ex ASIA), Diana Matei (cântăreață, alături de Taraful Cleante) și Grigore Gherman (folclorist, cântăreț de muzică populară).

O altă schimbare este „reporterul” care va transmite din culise. În sezonul trecut a fost Gianina Corondan, acum va fi Carmen Marinescu.
Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of