SCENA MISTERELOR – Sezonul 1 Episodul 1 din 28 Februarie 2019

Vezi mai jos emisiunea “Scena Misterelor” sezonul 1 episodul 1 din data de 28 februarie 2019.

Joi, 28 februarie, de la ora 20.00, măștile invadează România, la Scena misterelor, cel mai nou show al Antenei 1, prezentat de Dan Negru.

La Scena misterelor, două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase. Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Starurile sub acoperire, adică celebritățile care se ascund în spatele măștilor realizate de echipa de make-up special condusă de Andreea Rădulescu, sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni.

Loading...

Șase vedete permanente – Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Andrei Duban și Dorian Popa – și patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta au misiunea să ghicească cine se află în spatele măștilor. Fiecare ediție “Scena misterelor” va aduce în fața publicului șase măști, în trei Tablouri distincte. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

SERVER 5

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mădălina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mădălina
Guest
Mădălina

Dar pe nea Marin Barbu când se mai difuzează emisiunea lui

Mădălina
Guest
Mădălina

Că o să mor și no să mai apuc sa mă uit

Mădălina
Guest
Mădălina

Dar când începe