SACRIFICIUL – Sezonul 2 Episodul 17 din 23 Septembrie 2020

Vezi aici mai jos pe site serialul romanesc Sacrificiul sezonul 2 episodul 17 din data de 23 septembrie 2020 HD.

Sezonul 2 Sacrificiul promite să vină cu multe surprize și cu personaje noi. Potrivit Antena 1, noile episoade vor fi difuzate începând din luna februarie 2020.

Serialul Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va continua să intercaleze trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite, iar din sezonul doi fanii serialului de la Antena 1 vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje.

Sacrificiul, sezonul 2. Ce spun scenariștii serialului
Cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial de la Antena 1 nu se va mai numi simplu Sacrificiul, ci Alegerea, după cum mărturisesc scenariștii.

“Sacrificiul continuă cu o ”Alegere”! O ”Alegere” grea, pentru că o alegere din iubire nu e niciodată ușoară. Alegi cu inima, cu sufletul sau cu rațiunea? Alegi drumul greu sau drumul ușor? Întotdeauna Muntele Vieții are doi versanți: unul la îndemână și unul anevoios, iar caracterele puternice îl aleg pe cel de-al doilea!”, a declarat Simona Macovei, scenarista serialului.

“După un sezon în care personajele au avut de făcut mari sacrificii pentru fericirea lor și a celor pe care îi iubesc, umează un sezon mult mai tensionat în care ”Alegerea” va fi cuvântul cheie. Pentru că indiferent de sacrificii, trebuie să iei și o decizie, să alegi un drum pe care să mergi, iar personajele noastre ajung la o răscruce. Trebuie să aleagă ce fac mai departe, încotro merg, dar această alegere nu este simplă, pentru că de multe ori nu există cale de întoarcere”, a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 HQ

SERVER 2 HD

SERVER 3 HD

SERVER 4 HD

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of