POFTITI PRIN TARA – Episodul 12 din 29 Decembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea poftiti pe la noi: poftiti prin tara din data de 29 decembrie 2021 HD.

Nea Mărin revine la Antena 1, cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară”, începând cu data de 6 decembrie. Emisiunea va fi difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Nea Mărin este gata să străbată țara împreună cu mai multe vedete, în căutarea celor mai frumoase locuri din România, dar și în căutarea obiceiurilor şi tradiţiilor specifice zonei.

Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie, Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei. „Dacă îmi cerea cineva să fac un clasament al ediţiilor de până acum, aş fi spus că sezonul cu nunţile mi s-a lipit de suflet, însă acum, după Poftiţi prin ţară!, cred că acesta îl depăşeste! Am avut ocazia să cunosc foarte mulţi oameni, din comunităţi diferite, pentru că pornim cu prima ediţie tocmai din Sviniţa, dintr-o comunitate sârbească şi ajungem până în Maramureş.

Am bătut ţara de la un capăt la celălalt şi fiecare săptămâna se va încheia cu un lucru extraordinar, cu ceea ce mă reprezintă pe mine – un târg ca pe vremurile când eram eu copil. Vorbim de un târg adevărat, organizat la marginea satului, la care am invitat toţi meşterii populari locali”, a declarat Nea Mărin.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1


SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments