MIREASA – Sezonul 4 Episodul 60 din 5 Noiembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea mireasa sezonul 4 episodul 60 din data de 5 Noiembrie 2021 HD.

Sezonul 4 Mireasa are premiera în luna august, iar prima ediție este foarte aproape. Telespectatorii așteaptă în număr mare să vadă cine sunt cei care vor fi pe micile ecrane în căutarea iubirii.

Emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete pereche.
Noul sezon Mireasa va avea premiera pe 28 august 2021. Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1.

Cum se vor descurca aceștia, dacă își vor găsi un partener și ce alegeri vor face, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă, 28 august.
Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.

În fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii.
Săptămânal, în aplicație, echipa îți sugerează 3 noi acțiuni care ar putea fi introduse în desfășurarea concursului. După cele 3 săptămâni, din 9 propuneri rămân 3 acțiuni care intră la votul final. Poți descărca aplicația Antena 1 de aici.

În prima săptămână de live-uri din noul sezon, se face un nou sondaj în aplicație în care una singură dintre cele 3 va fi câștigătoarea finală și astfel introdusă în mecanismul de desfășurare al sezonului următor.

SERVER 1


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments