iUMOR – Sezonul 7 Episodul 13 din 6 Decembrie 2019

Vezi aici mai jos pe site emisiunea iUMOR sezonul 7 episodul 13 din data de 6 decembrie 2019 HD.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor duela cu Brenciu, Smiley, Chirilă și Irina Rimes. Sezonul șapte al show-ului iUmor începe vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, anunță Antena 1.

Emisiunea este programată, în premieră, vinerea, la competiție directă cu Vocea României. Talent show-ul muzical de la Pro TV debutează cu o săptămână mai devreme, pe 6 septembrie – de la ora 20:30.
În sezoanele trecute, iUmor a mai fost difuzat în zilele de sâmbătă sau duminică.
Noul sezon vine și cu o nouă regulă – o manetă pe care jurații o pot folosi o singură dată pe sezon. Cu „ajutorul” acesteia Delia, Cheloo și Bendeac pot împiedica un concurent să se întoarcă pe scena concursului în sezoanele viitoare.

Loading...

Cei care primesc minimum două „thumps up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor. Ca și până acum, votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00.

Emisiunea este prezentată de Șerban Copoț și Dan Badea (cel care l-a înlocuit pe Vlad Grigorescu în sezonul șase). Iar juriul este format din: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Loading...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of