iUMOR – Sezonul 12 Episodul 5 din 13 Martie 2022

Vezi aici mai jos pe site emisiunea iUmor sezonul 12 episodul 5 din data de 13 Martie 2022 HD.

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3SERVER 4

Reuniunea juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, precum şi a juratului surpriză din fiecare ediţie, a iscat discuții savuroase la „iUmor”, sezonul 12 încă din primul episod.

„iUmor” 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare, când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul-surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații „iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 12-lea sezon. Premiera va avea loc pe 11 Martie 2022, de la ora 20.30, doar pe Antena 1.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments