iUMOR – Sezonul 9 Episodul 2 din 20 Septembrie 2020

Vezi aici mai jos pe site emisiunea iUmor sezonul 9 episodul 2 din data de 20 septembrie 2020 HD.

Începând din această toamnă, fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric! Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Noul sezon al emisiunii iUmor are premiera în această toamnă, la Antena 1! Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt pregătiți de spectacol și promit publicului un show pe cinste!

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii, la iUmor.

Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Din 13 septembrie, fiecare duminică vine la pachet cu o porție generoasă de râs, pentru că Antena 1 dă startul sezonului 9 al show-ului iUmor, cu începere de la orele 20:00. Așa cum v-ați obișnuit, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți sosiți din toate colțurile lumii pentru a demonstra că merită un loc în finală.

Cei careu au primit în fiecare ediție minim doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei creată special de Antena 1. Aceasta este disponibilă gratuit atât pe Android, cât și Ios , iar votul începe încă din timpul ediţiei respective şi se încheie a doua zi, la ora 16:00.

Câștigătorul sezonului trecut a fost Eduard Vacariu, un tânăr comediant care speră ca victoria din finală să fie doar începutul unei cariere de succes. Pentru că i-a impresionat pe jurați și telespectatori cu momentul său, acesta a primit un cec în valoare de 20.000 de euro.

Fiecare dintre jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, două voturi favorabile echivalează automat cu accederea în următoarea etapă a competiției.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 HQ

SERVER 2 HD

SERVER 3 HD

SERVER 4 HD

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of