INSULA IUBIRII – Sezonul 5 Episodul 17 din 12 August 2019

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 21 din data de 12 august 2019 HD.

Sezonul 5 din Insula Iubirii, realizat de Antena 1, va începe mult mai devreme decât de așteaptă fanii emsiunii. Câteva dintre ispite ne spun ce aduce nou sezonul 5 al reality-show-ului matrimonial în primăvara anului 2019.
Se anunță un sezon incendiar, pe placul fanilor show-ului, care se bucură de un succes foarte mare. Așa cum era de așteptat noul sezon din Insula Iubirii vine cu personaje noi și situații diferite față de edițiile trecute. Câteva dintre secretele emisiunii au fost dezvăluite de către inspitele, care vor încerca să-i ademenească pe viitorii concurenți.

Insula iubirii îi primește din nou, începând din data de 22 aprilie 2019, de la ora 20.00, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. În Thailanda, cele mai puternice ispite masculine și cele mai seducãtoare ispite feminine așteaptă însă să demaște în cel de-al cincilea sezon ceea ce concurenții ascund adânc în minte și în suflet!

Loading...

Din 1.500 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al cincilea sezon Insula iubirii, au fost alese patru cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate! Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neștiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu brațele deschise, dornică să îi cunoască!

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of