IN PUII MEI – Sezonul 4 Episodul 6 din 1 Aprilie 2018 (Ultimul Episod)

Vezi aici mai jos pe site emisiunea in puii mei sezonul 4 episodul 6 din data de 1 aprilie 2018 HD.

Sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, de duminică, 1 aprilie, de la ora 20.00, super- comedia revine la Antena 1 cu un nou sezon, ultimul, al emisiunii „În puii mei!”. Mihai Bendeac încheie cu cel de-al IV-lea sezon ”În puii mei!”, un proiect de amploare care s-a dovedit, de-a lungul timpului, un real succes.

“După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediții închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos,” spune Mihai Bendeac.

Personajele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care duce comedia la un alt nivel. Puțin acid, dar mereu sănătos, umorul “În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

În plus, sezonul IV al show-ului aduce în atenția telespectatorilor, în fiecare seară de duminică, o ”bătălie a glumelor” organizată de Maria Popovici, câștigătoarea sezonului II ”iUmor”. Competiția presupune ca două sau mai multe persoane să spună glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube, atât la noi cât și în S.U.A.

SERVER 1

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 2

SERVER 3

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
printesa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
printesa
Guest
printesa

wow