IN PUII MEI – Sezonul 4 Episodul 5 din 25 Martie 2018

Vezi aici mai jos pe site emisiunea in puii mei sezonul 4 episodul 5 din data de 25 martie 2018 HD.


Sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, de duminică, 24 februarie, de la ora 20.00, super- comedia revine la Antena 1 cu un nou sezon, ultimul, al emisiunii „În puii mei!”. Mihai Bendeac încheie cu cel de-al IV-lea sezon ”În puii mei!”, un proiect de amploare care s-a dovedit, de-a lungul timpului, un real succes.

“După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediții închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos,” spune Mihai Bendeac.

Personajele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care duce comedia la un alt nivel. Puțin acid, dar mereu sănătos, umorul “În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

În plus, sezonul IV al show-ului aduce în atenția telespectatorilor, în fiecare seară de duminică, o ”bătălie a glumelor” organizată de Maria Popovici, câștigătoarea sezonului II ”iUmor”. Competiția presupune ca două sau mai multe persoane să spună glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube, atât la noi cât și în S.U.A.

SERVER 1 FULL HD

SERVER 2 FULL HD

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of