CHEFI LA CUTITE – Sezonul 9 Episodul 30 din 4 Mai 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea chefi la cutite sezonul 9 episodul 30 din data de 4 mai 2021 HD.

Duminică, 28 februarie, ora 20.00, Chefii la cuțite se întorc la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.
Chefi la Cuțite este un cooking show englezesc, care a fost difuzat prima dată în România în martie 2016, iar acum a ajuns la cel de-al nouălea sezon.

 

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episoade speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții de pe TV.

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite va fi prezentat de Gina Pistol și Speak, în rol de co-prezentator. Artistul a povestit câteva ceva din experiența de care va avea parte la Chefi la Cuțite sezonul 9.

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.
Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.
A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat artistul.

Chefi la cuțite 2021 va debuta duminică, 28 februarie, de la ora 20:00, iar următoarele ediții se vor difuza luni și marți, de la ora 20:30. Astfel, zilele de difuzare ale celui mai îndrăgit show culinar vor fi: duminică, luni și marți.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of