ASIA EXPRESS – Sezonul 3 Episodul 9 din 2 Martie 2020

Vezi aici mai jos pe site emisiunea asia express romania sezonul 3 episodul 8 din data de 1 martie 2020 HD.

Șefii Antenei 1 țineau pe jar telespectatorii cu privire la data exactă a începerii aventurii în Filipine. Acum, pentru a stopa toate sentimentele fanilor show-ului, au venit și cu o certitudine. Lacrimile, provocările, tensiunea și adrenalina pentru concurenți vor apărea și pe sticlă sâmbătă, 15 februarie.

Până la startul competiției, telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască mai bine cele nouă perechi care au răspuns prezent provocării Drumului Comorilor. Totodată, vom putea afla detalii inedite din spatele camerelor de filmat, dar și cum se produce pas cu pas unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din țara noastră.

Nici nu au ajuns bine în Asia, că vedetele noastre au avut parte de prima provocare în drumul spre marele premiu. Încă de la primele ore ale dimineții, cele nouă perechi au plecat cu un feribot către o destinaţie necunoscută. De acolo, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh au luat startul în Drumul Comorilor, presărat cu provocări dificile la orice pas.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

SERVER 2

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments