ASIA EXPRESS ROMANIA – Sezonul 1 Episodul 13 din 26 Martie 2018


Vezi aici mai jos pe site emisiunea asia express romania sezonul 1 episodul 13 din data de 26 martie 2018 HD.

Celebrit??ile au acceptat provocarea Asia Express pentru a-si testa limitele, iar în traseul dificil catre marele premiu de 30.000 de euro vor fi nevoite sa se descurce cu un singur euro pe zi. Mai mult decât atât, fiecare etapa a show-ului este marcata de anumite probe pe care echipele sunt nevoite sa le îndeplineasca pentru a continua competitia, iar experienta devine cu atât mai dificila în momentul în care fobiile vor lua locul entuziasmului.

 

Echipele participante sunt mai hotarâte ca niciodata sa câstige, astfel încât fiecare dintre ele va p??i în competi?ie cu multa încredere. Lora si iubitul ei, Ionut Ghenu, Liviu Vârciu si Andrei Stefanescu, Vica Blochina si Daniela Crudu, fratii Morosanu, Dorian Popa si mama sa, Marian Dragulescu si sotia lui, Corina, Raluk si Ana Baniciu sunt cele 7 echipe care timp de o luna vor încerca sa parcurga traseul dificil din Vietnam în Thailanda..

Rezistenta fizica, dar si cea psihica vor fi testate în cele mai dificile conditii, însa pe lânga provocari, show-ul Asia Express le promite competitorilor si aventura vietii lor. Desi sunt obisnuite cu un anumit stil de viata, vedetele vor avea de înfruntat nenumarate bariere, începând cu acomodarea la un mediu cultural diferit. Cine va rezista celui mai dur reality show, care vor fi cele mai dificile probe pe care echipele le vor avea de înfruntat, dar si cine va reusi sa apese pedala acceleratiei într-o competitie inedita, telespectatorii Antena 1 vor afla începând cu 26 martie, în cea mai aateptata emisiune- Asia Express.

SERVER 1

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 2

Urmatorul episod maine la ora 20;00 doar pe TvPeNET.Org – Televiziune pe Net online

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of