ASIA EXPRESS – Sezonul 4 Episodul 38 din 21 Noiembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea asia express romania sezonul 4 episodul 38 din data de 21 noiembrie 2021 HD.

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților va începe în curând la Antena 1. Show-ul vine cu mici schimbări, atât în privința destinațiilor pe care concurenții le au de străbătut, cât și a prezentatorului. De data asta, Irina Fodor este cea care va însoți vedetele în marea călătorie.

Filmările de la Asia Express – Drumul Împăraților s-au încheiat. Alexandra Ungureanu se află printre vedetele care au transmis un mesaj, după ce au ajuns acasă. „Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o megaprovocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa.

La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia”, a scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20.00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână.

Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete care au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

Astfel că e pusă la punct grila de toamnă a Antenei 1, iar peste trei săptămâni vom avea pe micul ecran un nou sezon din „Asia Express”. Anunțul începerii show-ului a fost făcut în mod oficial de producători.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1


SERVER 2

SERVER 3

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments